Icarus Beachrace in Zeebrugge pakt uit met uitdagend parcours

11/01/19 om 08:00 - Bijgewerkt op 09/01/19 om 15:47

De Icarus Beachrace zet zichzelf met een uitroepteken op de mountainbikekalender. De nieuwkomer biedt zowel voor de supporters als de renners enkele grote voordelen. Op de mountainbikers wacht een uitdagend parcours met veel afwisseling, technische zandpassages en een vette prijzenpot. De toeschouwers zien vanaf 10.30 uur de renners maar liefst achtmaal passeren. Zoveel redenen om op zondag 13 januari naar het Zeebrugse strand af te zakken.

"De nieuwe Icarus Beachrace is één van de sportevenementen van BRO. GO. Wie deelneemt aan hun wedstrijden, weet dat Sam en Alexander Govaert staan voor een uitstekende, kwaliteitsvolle organisatie. Dat is de reden waarom we met de stad Brugge niet aarzelden om mee op de kar te springen en de race zowel vergunningsmatig als logistiek als naar prijzen toe te ondersteunen. Daarnaast willen we in Zeebrugge ook in de winter beleving brengen. Wat dat betreft denk ik dat we er met onze allereerste Icarus Beachrace klop opzitten. De organisatoren verwachten zondag minstens 300 deelnemers en heel wat toeschouwers. Belangrijk is dat er verschillende afstanden z...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!