GP Monseré krijgt complete make-over

07/12/18 om 08:00 - Bijgewerkt op 05/12/18 om 18:32

De Grote Prijs Jean-Pierre Monseré ondergaat volgend seizoen een ware metamorfose. De wedstrijd zal verreden worden op zondag 10 maart in plaats van in de zomer en zal rechtstreeks te zien zijn op VTM en Eurosport. Ook het parcours werd onder handen genomen, met start in Aalter en aankomst in centrum Roeselare.

Geen Ieper meer dus als startplaats voor de Grote Prijs Jean-Pierre Monseré. "Omwille van de goede samenwerking van de voorbije jaren hebben we eerst met Ieper rond de tafel gezeten", steekt voorzitter Rino Vandromme van het organiserende vzw De Mandelzonen van wal. "Ze namen echter een afwachtende houding aan en stelden de beslissing altijd maar uit. Alle begrip, want ze hebben daar al Gent-Wevelgem en The Great War Remembrance Race en Ieper heeft ook op andere vlakken een drukke agenda. Ondertussen had ik al eens met Aalter gesproken en daar waren ze meteen heel enthousiast. Erné De Blaere, de burgemeester van Kn...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!