Brico Cross Bredene strijkt vrijdag neer in domein Grasduinen

29/12/17 om 00:01 - Bijgewerkt op 28/12/17 om 23:59

Tijdens de eindejaarsperiode kan je in Bredene elk jaar genieten van een cyclocross met heel wat grote namen op de affiche. Vrijdag starten de veldrijders op een nieuwe locatie.

Brico Cross Bredene strijkt vrijdag neer in domein Grasduinen

"De voorbije jaren vond de cross telkens plaats in park 't Paelsteenveld om en rond het MEC Staf Versluys. Vanaf dit jaar is domein Grasduinen, in het midden van de campingzone, de nieuwe locatie. Het vipgebeuren voor en na de cross blijft plaatsvinden in MEC Staf Versluys", zegt schepen van Sport Erwin Feys.

Genodigden worden met pendelbussen van en naar het parcours op Grasduinen gebracht. "Organisator Autonoom Gemeentebedrijf Bredene (AGB) opteerde samen met medeorganisatoren bvba Sita en het gemeentebestuur om te verhuizen. Dat heeft alles te maken met de hoge kosten die door het Agentschap Natuur en Bos aan de organisatoren worden aangerekend om de cross te mogen organiseren in park 't Paelsteenveld", verduidelijkt schepen en voorzitter van het AGB Eddy Gryson.

(MF)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!