Al 13 West-Vlaamse medailles op BK piste

28/12/17 om 10:25 - Bijgewerkt om 10:38

Op de Belgische pistekampioenschappen in de Gentse Blaarmeersen zijn de West-Vlamingen goed op dreef. Juniore Shari Bossuyt uit Bellegem was al goed voor vijf keer goud en ook Nicky Degrendele uit Varsenare, Thibo Destatsbader uit Lendelede, Jade Lenaers uit Markegem, Ayton Soenens uit Ingelmunster en Saartje Vandenbroucke uit Hollebeke waren al goed voor eremetaal.

Op de eerste dag van het BK op de piste in het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx in Gent, beter bekend als de Blaarmeersen, beet Ayton Soenens uit Ingelmunster de West-Vlaamse medaillespits af. De nieuweling van CT Luc Wallays-Jonge Renners Roeselare veroverde verrassend zilver in de puntenkoers. Jari Meersman uit Meulebeke werd 8ste, Jakov Beirlaen uit Waregem 11de en Andreas Deceuninck uit Moorsele 15de. Ayton Soenens werd daarnaast ook nog 4de op de 500 meter. Jari Meersman werd 10de, Jens Vancauwenberghe uit Bellegem 11de,Beirlaen 14de en Deceuninck16de.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!