VT Marke troeft B&W Lendelede af in beker van West-Vlaanderen

02/04/18 om 15:31 - Bijgewerkt om 16:43

Het eerste treffen van maandagmiddag was er een tussen de nummer vier en nummer vijf van de Liga B in onze nationale competitie. In de rangschikking stond Lendelede net een plaatsje boven Marke met amper een punt voorsprong. In hun onderlinge confrontaties wonnen beide ploegen hun thuiswedstrijd. Marke met 3-0 en Lendelede met 3-1.

Aarzelend begin van Lendelede dat snel 4-1 achter kwam. Een reeks van Lendelede zette plots 7-10 op het bord mede door plotse foutjes in de verdediging van Marke en het uitstekende Lendeleedse blok. Time out bracht geen soelaas voor Marke en Lendelede stoomde door naar 10-17. Er was geen kruid gewassen tegen het goede aanvalsspel van onder meer Jan Verhelst en Joppe Paulides. Thomas Vandenberghe bezorgde Lendelede de eerste setbal die de goeie bleek. De opslag van Joppe Paulides werd tegen de zoldering gewerkt en de 0-1 was een feit.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!