VT Lichtervelde B is op zoek naar de tweede zege van het seizoen

08/03/18 om 11:58 - Bijgewerkt op 07/03/18 om 16:58

VT Lichtervelde B boekte onlangs haar eerste zege van het seizoen. En of dat deugd deed. Komend weekend neemt de ploeg het in eigen huis op tegen Dentergem, de achtste in de rangschikking. Een week later volgt de verplaatsing naar rode lantaarn AVC Harelbeke. "Tegen beide ploegen liggen er mogelijkheden", stelt trainer Rudy Duvillier, die ook volgend seizoen blijft.

"Voor hen is die eerste zege een stimulans om verder te doen. Als je na anderhalf jaar zonder zege een wedstrijd op een mooie manier wint, doet dat deugd. Ze werken goed en ik had hen meteen goed vast. Na Nieuwjaar slabakten de aanwezigheden even, maar dat kan je hen niet verwijten. Als ze naar de training komen, doen ze dat om te werken. Daar hebben ze nu resultaat van", stelt een tevreden trainer. "Ik heb hen ook gezegd: nu zijn we vertrokken en moeten we proberen om nog meer wedstrijden te winnen. Ze moeten ook het inzicht krijgen dat het kan. Hoewel ze...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!