Vier Demolies bij VT Kortrijk: "Als papa zaagt over onze match, laten we hem gewoon doen"

30/11/17 om 16:00 - Bijgewerkt om 16:05

Het begin van een nieuw tijdperk. Zo kan je de voorzitterswissel bij VT Kortrijk het best omschrijven. Na 30 jaar Dirk Vanantwerpen is Jurgen Demolie (48) de nieuwe voorzitter van VTK. Maar naast een gepassioneerd volleybalfanaat is Jurgen vooral familieman en supporter nummer één van zijn volleybaldochters Lieze (12), Lore (16) en Lotte (18).

'Ah Jurgen, alles goed?' Enkele VTK-supporters geven Jurgen Demolie een warm welkom in het Sport-K-fee, waar dit interview plaatsvindt. De kersverse voorzitter, beroepshalve medisch vertegenwoordiger, is een bekend gezicht in en rond sportcampus Lange Munte. De reden daarvoor hoef je niet ver te zoeken. Jurgen was twee seizoenen de pr-man van VT Kortrijk. "Eén van mijn hoofdtaken was en is nog altijd nieuwe sponsors aantrekken", vertelt hij. "Geen gemakkelijke opdracht voor een volleybalclub. Toch is ons budget, mede dankzij ons beachtornooi, verdriedubbeld."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!