VIDEO Spelers Marke-Webis willen supporters trakteren, maar… het bier is al op

De spionkop van Marke-Webis met de leden van supportersclub Green Army. © MPM
Redactie KW

Dubbele ontgoocheling voor de supporters van Marke-Webis na de bekerwedstrijd tegen Menen afgelopen zondag. Niet alleen verloor hun ploeg nipt met 2-3 tegen de topper uit Liga A, hun eigen spelers konden het beloofde vat niet trakteren omdat de fans al het bier eerder opgedronken hadden.

Marke-Webisspeler Lander Vandecaveye pakte vorige week uit met een filmpje op Facebook. Daarin beloofde hij een gratis vat bier wanneer er minstens 300 supporters in groene outfit naar de bekerclash tegen Par-Ky zouden afzakken. Al snel werd duidelijk dat de Markefans zouden slagen in de uitdaging want ruim een half uur voor de eerste opslag zat de sporthal al afgeladen vol. In totaal daagden er zelfs meer dan vijfhonderd fans op.

Green Army – supportersclub Marke-WeBishttps://www.facebook.com/GreenArmyMarke/https://www.facebook.comFacebook1281

De enige ondertiteling die hier nodig is voor niet-West-Vlamingen: +300 supporters van Marke-Webis in het groen = gratis vat.

Geplaatst door Green Army – supportersclub Marke-WeBis op zaterdag 4 november 2017

video1.0https://www.facebook.com/GreenArmyMarke/videos/1544816592273663/500

Hoewel Marke-Webis de beklijvende vijfsetter verloor, wilden de spelers hun belofte nakomen en zouden ze trakteren met een vat bier. Maar op het moment dat het gratis bier moest vloeien, bleek alles uitverkocht. Acht vaten en tientallen bakken bier waren dus niet voldoende voor de enthousiaste toeschouwers die met een open kantine in de zaal kunnen genieten van hun pintje tijdens de wedstrijd zelf.

Vandaag verscheen op de Faceboopagina van supportersclub Green Army dat het beloofde gratis vat zondag aanstaande aangesloten zal worden. Na de topper tegen Achel en ongeacht het resultaat. Marke-Webis strijdt vanaf 17u tegen de koploper en titelverdediger uit Liga B. De club rekent weer op honderden toeschouwers om de ploeg naar de leiding te schreeuwen.

Green Army – supportersclub Marke-WeBishttps://www.facebook.com/GreenArmyMarke/https://www.facebook.comFacebook1281

Viking clap Marke – Menen

Wat een match, wat een sfeer! Bedankt voor jullie massale opkomst. Wij genieten nog na van onder andere deze impressionante Viking Clap 🙂

De kaap van 300 groenen werd met gemak overschreden. Het gratis vat kon onverwacht niet gezet worden, daarom maken we dit nu zondag goed tijdens de wedstrijd tegen Achel. Het gaat om de strijd voor de eerste plaats en belooft dus ook een prachtige wedstrijd te worden.

Tot dan,
De Green Army

Geplaatst door Green Army – supportersclub Marke-WeBis op dinsdag 7 november 2017

video1.0https://www.facebook.com/GreenArmyMarke/videos/1547562275332428/500

(MPM/Foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier