Vandesteene-Catry verliezen finale beachvolley in Middelkerke

© Getty Images/iStockphoto
Redactie KW

Na de manche van het Belgisch kampioenschap in Middelkerke blijven zowel Lander en Louis Vandecaveye als Els Vandesteene en Maud Catry op de derde plaats in de tussenstand.

Els Vandesteene en Maud Catry hebben de finale verloren van de BK-manche in Middelkerke. Tegen Stephanie Van Bree en Kim Lieckens zegevierden ze in de initiële set met 21-18 maar daarna gingen ze tweemaal de boot in: 14-21 en 10-15. In de halve finales hadden ze Annelies Vandenabeele en Eva Piatkowska Rodriguez geklopt met 2-0 (setstanden:21-15 en 21-19). Janne Devos boekte met Fleur Baens een negende plaats na 2-0-winst (setstanden: 21-12 en 21-16) in de klassementsmatch tegen Elien Simons en Ina Mathues. Onderweg had het duo Devos-Baens al gebotst op Vandesteene-Catry, 0-2 met spannende sets: 18-21 en 20-22. Janne Devos en Fleur Baens werden negende in Middelkerke.

Bij de mannen namen Louis en Lander Vandecaveye niet deel aan de manche in Middelkerke. Giles Vandecaveye eindige met Tim Degruyter op de elfde plaats? Joppe Paulides en Roel Derom werden twaalfde.

Volgende week is er een manche in Maaseik waarna het seizoen eindigt met de Masters in Knokke-Heist.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier