Twaalfde beker mooie beloning voor spelers en coach Knack Roeselare

10/02/19 om 18:48 - Bijgewerkt om 19:23

Winnen went nooit en al zeker niet de finale van de Beker van België in een kolkend Sportpaleis. Knack-coach Steven Vanmedegael, uitblinker Matthijs Verhanneman, (de afscheinemende ?) libero Stijn Dejonckheere en middenman Arno Van de Velde leggen uit hoe Knack Roeselare rustig bleef na het verlies van de eerste set en uiteindelijk verdiend in vier sets een nieuwe beker richting Roeselare brachten.

Steven Vanmedegael (Coach Knack Roeselare)

Na de Supercup begin dit seizoen is het de eerste serieuze prijs voor Steven Vanmedegael, bezig aan zijn eerste jaar als hoofdcoach van Knack Roeselare. "Ik ben vooral tevreden dat al het werk sinds begin dit seizoen vandaag beloond wordt. Na de succesvolle jaren van Emile Rousseaux met tal van bekers en titels is het echt wel een prestatie om hier vandaag meteen weer een prijs te pakken. Dit doet echt deugd, maar heel lang kunnen we er helaas niet van genieten, want er komen al snel weer belangrijke matchen ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!