Slechts twee kwartfinales tussen eersteprovincialers in beker van West-Vlaanderen volleybal

08/12/18 om 20:52 - Bijgewerkt om 20:51

In de Groene Meersen in Zedelgem organiseerde Volley West-Vlaanderen de lottrekking voor de bekers van West-Vlaanderen. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen zijn vijf van de acht kwartfinalisten eersteprovincialers.

Slechts twee kwartfinales tussen eersteprovincialers in beker van West-Vlaanderen volleybal

In de kwartfinales om de beker van West-Vlaanderen bij de vrouwen is de wedstrijd Zedelgem A-Zwevezele A de enige confrontatie tussen twee eersteprovincialers. In de drie andere matchen is telkens een tweedeprovincialer gastvrouw voor een eersteprovincialer: Hermes Oostende B-Bevo Roeselare B, Wingene B-Waregem A, VKT Torhout C-Dadizele A. Die wedstrijden hebben plaats in het weekeinde van 5 en 6 januari.

In hetzelfde weekeinde spelen ook de mannen hun kwartfinales om de beker van West-Vlaanderen. De enige overgebleven derdeprovincialer, Olva Brugge B, reist naar eersteprovincialer Beernem A. Tweedeprovincialer Doskom Moorslede ontvangt Citivo Gits. Die andere tweedeprovincialer, Hermes Oostende, reist naar Zedelgem B. Het duel Tielt B-Knack Roeselare C is de enige kwartfinale tussen twee eersteprovincialers.

(PR)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!