Prijzen en trofeeën voor de volleybalkampioenen in Aartrijke

Redactie KW

Het volleybalseizoen zit erop en dat was het sein voor het West-Vlaams bestuur om alle kampioenen in de bloemetjes te zetten in Salons Ter Velde in Aartrijke.

Eerst was het de beurt aan de verkiezing van de ploeg van het jaar. Een comité van vier ‘volleybalwijzen’ koos gedurende het afgelopen seizoen per speelweek een ‘ploeg van de week’.

Vkt Torhout D ploeg van het jaar

Op het einde van de competitie werden de punten samengeteld. Per reeks werd er een ploeg van het jaar aangeduid. Deze elf namen gingen in de ton.

De afscheidnemende Filip Rossel (van de commissie Promotie en Media) mocht door trekking de ploeg van het jaar aanduiden. Uiteindelijk kwam Vkt Torhout D van derde provinciale als winnaar uit de bus. Zij mochten als prijs tien volleyballen in ontvangst nemen.

Kampioenen op het podium

Daarna werden alle provinciale kampioenen alsook de nationale kampioenen op het podium geroepen om hun trofee in ontvangst te nemen. Op nationaal vlak was het feest voor de heren van VT Kortrijk uit de 2de divisie C en de dames van Bevo Roeselare A uit 1ste divisie B.

In de provinciale reeksen werden deze ploegen in de bloemen gezet:

Packo Zedelgem A (1ste Prov Heren)

Vlamvo Vlamertinge (1ste prov Dames)

Knack Roeselare D (2de prov Heren)

Jong Kuurne (3de provinciale Heren)

Dynamivo Dadizele (2de prov A Dames)

Bevo Roeselare C (2de Prov B Dames)

Mardavo Marke (3de prov A dames)

Volare Roeselare (3de prov B dames)

Sijos Menen (4de prov A Dames)

Bevo Roeselare (4de prov B Dames)

VT Damme (4de prov C Dames)

Binnenkort elektronisch wedstrijdblad

Tijdens het feest werd ook bekendgemaakt dat het elektronisch wedstrijdblad in gebruik zal worden genomen vanaf volgend seizoen. Daardoor krijgen alle clubs 1 tablet van het Provinciaal bestuur. Opvallend was ook de oproep van Frans Beuselinck, de voorzitter van de scheidsrechterscommissie. Hij riep op om meer scheidsrechters te rekruteren.

(GD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier