Pakt Bevo Roeselare vandaag drie titels ?

21/04/18 om 07:00 - Bijgewerkt op 20/04/18 om 17:26

Belangrijk dag voor Bevo Beobank Roeselare, want maar liefst drie van de vier seniorteams kunnen vandaag kampioen worden. De D-ploeg bijt in vierde provinciale om 16.30 uur de spits thuis af tegen Wingene D, waarna het A-team het om 20.30 uur thuis opneemt tegen het tweede geklasseerde Tielt in eerste divisie B. Op hetzelfde moment strijdt de C-ploeg voor de titel in tweede provinciale B bij VT Brugge B.

"We staan inderdaad voor een belangrijk weekend, maar hebben al een prachtig seizoen achter de rug. Bij de jeugd wonnen we vier van de vijf bekerfinales en de U13 heeft nu ook de Vlaamse Jeugd Champions League gewonnen (zie hieronder). Een unieke prestatie, waardoor ze rechtstreeks geplaatst zijn voor de finale van het nationale jeugdkampioenschap", opent voorzitter Geert Sintobin. "Daar kunnen we met drie van onze seniorploegen een mooi vervolg aan breien, want zowel de A-, C- als D-ploeg kunnen zaterdag de titel pakken in hun reeks."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!