Marke-Webis pakt volle buit in Kapellen

Redactie KW

Tegen de nummer 13 uit de competie heeft Marke-Webis de drie punten gepakt. Alleen in het derde spel toonden de Antwerpenaars veerkracht. Het werd 1-3 (20-25, 14-25, 25-21 en 18-25)

Al bij al een eenvoudige zege voor de fusieploeg die in de openingsset wel pas op toerental kwamen na de 19-20. Serverend schakelden de jongens van Jan Van Huffel een niveautje hoger.

Set twee was al snel beslist dankzij goed verdedigend werk van Nagels en de secure afwerking van Coussens. Aan de tweede technische time-out mocht Kapellen de hoop op deelwinst al in de kast steken.

Net op het moment dat MWB op weg leek naar een snelle 0-3, vond Kapellen dan toch nog energie om terug te knokken. Via 10-6 en 17-11 ging het naar 25-21. Marke Webis had zelden voor opslagdruk kunnen zorgen. Dat wapen haalden ze in het vierde bedrijf wel weer boven. Kapellen kon de schade alleen maar beperken.

Deze driepunter houdt marke-Webis nog steeds op een knappe tweede plaats. Volgende week zondag wacht een thuismatch tegen Kruibeke dat een grijs seizoen doormaakt in de middenmoot.

(MPM – foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier