Marke Webis B wint zonder moeite eerste competitieduel

Redactie KW

In eerste divisie B won Marke-Webis B met sprekend gemak zijn competitieopener. Tegen VC Aalter werd het een vlotte 3-0 (setstanden: 25-14, 25-17, 25-19).

Vanaf de eerste set werd het meteen duidelijk dat Marke-Webis B een maatje te groot was voor Aalter. In een mum van tijd stond de 25-14 setstand op het scorebord. In het tweede spelletje bood Alter meer weerwerk. Maar uiteindelijk trok Marke-Webis B met 25-17 aan het langste eind. In set drie leek setwinst er even in te zetten voor Aalter, maar de thuisploeg zette op het einde orde op zaken: 25-19. Meteen de eerste seizoensoverwinning voor Marke-Webis B.

“Geen waardemeter”

Kapitein Vincent Gaeremynck: “Dit is een heel belangrijke overwinning voor ons. Vorig seizoen gingen we twee keer de mist in tegen Aalter. Maar gisteren speelden we ons eigen spel en wonnen we vrij eenvoudig. Eerlijk? Ik had Aalter veel sterker verwacht. Er zijn daar enkele spelers vertrokken, maar dan nog waren ze gisteren heel zwak. Geen organisatie, recepties die niet toekwamen,…De match was geen goede waardemeter voor de rest van het seizoen”, aldus Gaeremynck.

(JDH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier