Knackicoon stelt boek voor bij… Par-Ky Menen

Dominique Baeyens als bondscoach. © MPM
Redactie KW

Dominique Baeyens stelt op donderdagavond 22 februari – daags na zijn 62ste verjaardag- zijn nieuw boek ‘coachen met verstand’ voor bij volleyclub Par-Ky Menen. Nochtans stond de succescoach 15 jaar aan het sportieve roer bij de buren van Knack Roeselare.

Dominique Baeyens, onvervalsticoon uit de Belgische volleysport, behaalde in zijn carrière van 25 jaar liefst 8 landtitels, 3 bekers en 1 Europabeker. Tot 8 keer toe werd hij coach van het jaar. De jonge Baeyens werd na een rugblessure trainer bij Zellik en Knack Roeselare. Na zijn 8 landtitels bracht hij de nationale ploeg in 4 jaar naar hogere regionen: eerst in het WK en nadien loodste hij in zijn afscheidsmatch de Belgen netjes naar het EK.

Topcoach Baeyens combineerde succesvol psychologisch inzicht, wetenschappelijke input en zijn talent om telkens een groep mensen te boetseren tot een hecht team. Een heldere en originele visie die ook waardevol is voor wie een bedrijf of organisatie leidt.

“Op topniveau kan je je spelers geen twintig procent beter maken, maar ga je voor één à twee procent. Dat maakt het verschil”, is maar een van de vele interessante quotes uit het boek.

De cover van het boek van de ex-bondscoach.
De cover van het boek van de ex-bondscoach.© Repro MPM

Baeyens werd uitgenodigd door Par-ky Menen naar aanleiding van de 65ste verjaardag van de club. Dat vieren ze dus met een vipdiner en met de West-Vlaamse première van het boek van Baeyens dat ter plekke gekocht en gesigneerd kan worden.

(MPM)

Meer info en inschrijvingen via algemeen manager Bo Decramer, 0475 49 43 47 of manager@volleymenen.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier