Ruben Van Hirtum (Knack Roeselare) straks volleyballer af

© VDB
Redactie KW

Nadat libero Stijn Dejonckheere meedeelde dat dit zijn laatste seizoen is bij Knack gaf ook receptie/hoek RubenVan Hirtum aan dat dit zijn laatste maanden zijn bij Knack Roeselare. De 29-jarige Van Hirtum is aan zijn achtste en sterkste seizoen bezig bij Knack Roeselare waarmee hij een prachtig parcours kon afleggen. Eind dit seizoen is hij volleyballer af.

“Na lang afwegen heb ik beslist om eind dit seizoen af te haken en dat heb ik enige tijd geleden meegegeven aan Steven Vanmedegael”, zegt Ruben Van Hirtum. “Ik heb acht jaar kunnen deel uitmaken van een groep getalenteerde volleyballers, een gouden generatie die het nog altijd doet. Na dit seizoen gaat alle aandacht naar het afwerken van mijn studies rechten. Daarbij horen activiteiten waar ik aanwezig moet zijn en dat is dan niet meer te combineren met topvolleybal.”

“Het was een moeilijke beslissing en daarin speelde ook mee dat het fysiek voor mij moeilijker wordt om topniveau te halen. Ik zal ook niet op lager niveau spelen want als ik volleybal, wil ik dit doen bij de beste ploeg van het land en dat is Knack Roeselare. Deze laatste maanden geef ik nog alles om het team mee aan de landstitel te helpen”, motiveert Van Hirtum zijn afscheid aan Knack Roeselare.

(RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier