Knack Roeselare derde in tornooi Rennes

07/10/18 om 15:26 - Bijgewerkt om 15:25

Vrijdag en zaterdag nam Knack deel aan het tornooi van Rennes.

Knack Roeselare derde in tornooi Rennes

© vdb

Vrijdag werd er gespeeld tegen de Franse kampioen Tours. Roeselare verloor die wedstrijd met 0-3 en setstanden 21-25, 18-25 en 21-25. Er werd gespeeld met Molten-wedstrijdballen en dat vergde wel enige aanpassing voor de Roeselarenaars die donderdag na de training in Roeselare de verplaatsing naar Rennes maakten en er vrijdag voor de wedstrijd één keer trainden.

Knack-coach Vanmedegael opende met op de receptie/hoek Verhanneman en Van Hirtum, Van de Velde en Coolman bevolkten het centrum, Tuerlinckx was hoofdaanvaller en de spelverdeling was van Walsh. Stijn Dejonckheere was de libero van dienst. In de loop van de wedstrijd kwam Holt in voor Van Hirtum.

Diezelfde dag won Rennes van Ajaccio met 3-0 of drie keer 25-20. Zaterdag dan speelde Knack voor de derde plaats tegen Ajaccio en won in drie sets met setstanden 25-20, 30-28 en 25-18. Knack trad aan in zijn basisopstelling en ondermeer Lou Kindt kwam even in.

Volgende week zaterdag slaat Knack op Schiervelde de competitie in tegen Zoersel om 20.30 uur.

(RBD)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!