Roeselare Pakt Knack Roeselare B de titel in de topper tegen Packo?

Zaterdag is het D-day voor de tweede ploeg van Knack Roeselare. In een rechtstreeks duel met titelconcurrent Packo Zedelgem kan het zich tot kampioen kronen in tweede divisie C. "Het zou een beloning zijn voor al het harde werk", vindt trainer-coach Dirk Courtens.

Roeselare Bellewinst voor Knack Roeselare tegen Maaseik

In een aardig volgelopen Schiervelde disten de beide finalekandidaten Knack en Maaseik een heel boeiende wedstrijd op. Knack moest de eerste set met 23-25 aan Maaseik laten, stelde overtuigend 25-18 gelijk om in een enerverend setslot de derde beurt met 28-26 te verdubbelen. Het moest dan wel de bellle moeten toestaan met 23-25. Daarin werden de bezoekers met 15-4 weggeveegd.

Roeselare Knack Roeselare trainde na nederlaag keihard voor de komst van Maaseik

Knack Roeselare opende de Champions Final 4 vorige week met een 3-1-nederlaag bij Lindemans Aalst. Dat hakte er serieus in bij de spelersgroep van Steven Vanmedegael. De voorbije week werd scherper dan ooit getraind voor de belangrijke thuiswedstrijd van vanavond zaterdag tegen Maaseik. Geboren Bruggeling Pieter Coolman (29) over zijn topsportloopbaan én de titelstrijd.

Roeselare Knack-spelverdeler Brett Walsh: de lengte van zijn vader, de intelligentie van moeder

Brett Walsh is bij Knack Roeselare bezig aan een knap eerste seizoen. De Canadese setter integreerde zich in zijn tweede jaar in Europa bijzonder snel in het geheel van coach Steven Vanmedegael en mocht met de Supercup en de Beker van België al twee prijzen aan zijn palmares toevoegen. Zijn ouders Rod en Karen Walsh hielden hun zoon meer dan een maand gezelschap in Roeselare.

Roeselare Knack rondt Europees parcours af met 3-1 winst tegen Frankfurt

Knack Roeselare sloot zijn 30ste Europese campagne af met een 3-1 zege tegen United Volleys Frankfurt. Met die drie wedstrijdpunten wipt Knack over datzelfde Frankfurt naar de derde plaats in de poule, maar is wel uitgeschakeld voor verder Europees volleybal dit seizoen. Knack opende met 25-22, verdubbelde met 25-15, zag Frankfurt de aansluitingsset scoren met 22-25 om met 25-15 overtuigend af te ronden.

Roeselare Maaseik regulier kampioen na 3-1 tegen Knack

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie besliste de uitslag van de eeuwige confrontatie Maaseik-Roeselare voor de toewijzing van de titel van regulier kampioen.

Roeselare Knack stopt zegereeks Waremme autoritair met 3-0

Met de dominerende 3-0 winst tegen Waremme, dat een zegereeks van zeven ongeslagen wedstrijden abrupt gestopt zag, is Knack mathematisch zeker van de de tweede stek. Daardoor ontloopt Knack de barrages voor de play-offs en kan zich optimaal voorbereiden voor die eindronde met vier. De eerste twee van die play-offs spelen de titelfinale naar vijf winnende wedstrijden. Knack won overtuigend met 25-17, 25-15 en een ontluisterende 25-10.

Roeselare Knack Roeselare Europees uitgeteld na 1-3 tegen Ankara

Knack Roeselare moest in zijn twee resterende thuiswedstrijden twee keer drie wedstrijdpunten halen om nog op de tweede stek in de poule te eindigen. Maar Ankara was te sterk voor dit Knack dat met 1-3 verloor. Ankara won de eerste set met 22-25, Knack stelde de eerste herneming 25-20 gelijk maar ging de volgende sets teveel in de fout wat tot on-Europese setstanden 17-25 en 19-25 leidde.

Roeselare Ruben Van Hirtum (Knack Roeselare) straks volleyballer af

Nadat libero Stijn Dejonckheere meedeelde dat dit zijn laatste seizoen is bij Knack gaf ook receptie/hoek RubenVan Hirtum aan dat dit zijn laatste maanden zijn bij Knack Roeselare. De 29-jarige Van Hirtum is aan zijn achtste en sterkste seizoen bezig bij Knack Roeselare waarmee hij een prachtig parcours kon afleggen. Eind dit seizoen is hij volleyballer af.

Roeselare Vierde Beker van België op rij voor Knack Roeselare

In een kolkend Sportpaleis in Antwerpen veroverde de beste Belgische volleybalploeg van de voorbije jaren al voor de twaalfde keer de cup na een verdiende 1-3-zege tegen Lindemans Aalst, dat wel de eerste had gewonnen: 25-18, 21-25, 19-25, 15-25.