Hermes Oostende trekt naar Turkije in de Challenge Cup

06/12/18 om 09:44 - Bijgewerkt om 09:43

Hermes Oostende was al een week zeker van kwalificatie voor de achtste finales van de Challenge Cup. Nu kent het ook zijn tegenstander.

Hermes Oostende trekt naar Turkije in de Challenge Cup

© Foto BVDB

In de achtste finales van de Challenge Cup ontmoet Hermes Oostende niet Besiktas Istanbul, wel het Turkse Aydin Büyüksehir Belediye Spor Kulubu. Vorige week had Besiktas thuis met 3-1 gewonnen.

Woensdag won Aydin drie sets met 25-20. Bij een 3-0-score volgde een golden set die Aydin met 15-12 won. De heenmatch in Aydin heeft wellicht woensdag 19 december plaats, de terugwedstrijd in Oostende woensdag 23 januari.

Aydin staat na drie zeges uit zeven speeldagen op de achtste plaats in de Turkse competitie, Besiktas is vierde. Vorig seizoen eindigde Aydin op de vijfde plaats in de Turkse competitie. Aydin is trouwens de nieuwe naam van Bursa, de club die vorig seizoen in de kwartfinales te sterk was voor Hermes. De club is dus verhuisd van stad. Aydin situeert zich in de buurt van Izmir.

(PR)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!