Hermes Oostende niet opgewassen tegen leider Avo Asterix

© VDB
Redactie KW

Na een zware 25-13 kon het in zowel set twee als drie de score wat milderen. Ondanks deze nieuwe nederlaag blijven de dames van coach Deveylder op de zevende stek in de klassering.

Net als in de beker was de verplaatsing naar regerend kampioen AVO Asterix een maat van niets. De thuisploeg nam meteen het voortouw en serveerde Oostende kapot. De receptie bleef uit en in een mum van tijd stond er dan ook een alles zeggende 25-13 op het bord. In de tweede set kon Hermes via Nina Coolman enigsinds wat gelijkere tred houden.

Bij 16-13 kreeg het echter een nieuwe tussenspurt te verwerken. Hermes milderde finaal tot 25-19. Een sterk spelende Daryl Roels maakte de derde set nog meer gelijkopgaand. Bij de tweede technische time-out stond de groen-gele dames slechts 1 puntje in het krijt (16-15). Het laatste woord was echter terug voor de thuisploeg dat meteen de beslissende kloof vormde (25-20). ” We kwamen vooral receptioneel tekort en konden zelf te weinig druk opleggen “, was de korte reactie van coach Deveylder achteraf.

(JLO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier