Gilles Vandecaveye out door blessure

Redactie KW

Hij ging door zijn enkel op de paasmaandagtraining en moest meteen de trainingsstrijd staken.

Voor de jonge Bellegemnaar komt de blessure erg ongelegen aangezien hij zich geregeld positief liet opmerken in afwezigheid van Janusz Gorski. Ook afgelopen vrijdag tegen Aalst maakte hij indruk bij zijn invalbeurt en serveerde hij zeer succesvol waardoor zijn ploeg een achterstand kon wegwerken. Vandecaveye ging maandag al langs bij de clubkiné.

“Allicht gaat het om een verrekking of zelfs een scheurtje“, zegt de onfortuinlijke aanvaller. “Bij een verrekking kan ik heel misschien nog aan spelen toekomen dit seizoen maar bij een scheurtje is het uiteraard over en out voor de laatste matchen. Stom dat mij dit nu moet overkomen.”

De kern wordt alsmaar dunner want Lars Maddens ligt ook al met een enkelblessure in de lappenmand en eerder dit seizoen ontbond Van De Pontseele zijn contract. Gelukkig voor de grensploeg is Janusz Gorski wel weer fit. Jop Vercruysse (tweede opposite) kan eventueel nog depanneren op de hoek.

Par-Ky speelt woensdag in eigen zaal een belangrijke play-offwedstrijd tegen leider Maaseik. Bij winst doet Menen nog helemaal mee voor de titelfinales.

(MPM/Foto MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier