"Enorm trots, maar vooral bescheidenheid is mijn sterkte"

24/11/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 23/11/17 om 12:53

Het was bijna 15 jaar geleden dat Par-ky Menen nog eens op kop stond in de hoogste afdeling van de competitie. Maar afgelopen zondag boekte de grensploeg opnieuw een overtuigende 0-3-zege op verplaatsing in Guibertin en zo werd het alleen leider. Voor hoofdtrainer Ratko Peris (41) is het zijn tweede seizoen. Hij geniet van de leidersplaats, maar blijft vooral met beide voeten op de grond.

"Zaterdag kunnen we die leidersplaats alweer kwijtspelen aan Lindemans Aalst. Ik probeer dus niet te veel te dromen en het wedstrijd per wedstrijd te bekijken", aldus Ratko Peris. "Het seizoen is nog heel lang en zal moeilijk worden. Er kan nog enorm veel gebeuren. Wie weet krijgen we te kampen met zware blessures en dan kan het snel keren. Ik ben niet zo'n persoon die van de daken schreeuwt dat we kampioen zullen worden. Mijn bescheidenheid is een van mijn sterkste punten. Ik wil wel zeggen dat ik enorm trots ben op mijn jongens en deze fantastische seizoenstart. Ik had dit niet meteen verwacht, zeker niet als ik ons budget vergelijk met ploegen als Noliko Maaseik of Knack Roeselare. Ik had dus niet beter durven dromen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!