Belgische volleybalbond keurt vernieuwde play-offs goed na overleg met Liga

30/10/17 om 17:09 - Bijgewerkt om 17:08

Na overleg tussen Belgisch federatievoorzitter Guy Juwet en de voorzitter van de Liga, Philippe Boone, werden enkele plooien gladgestreken met de Liga. Volley Belgium, het Koninklijk Belgisch Volleybalverbond, nam donderdag tijdens zijn raad van bestuur enkele beslissingen over de competitie in de hoogste mannenafdeling.

"We hebben overlegd met de leden van de raad van bestuur én onze verschillende commissies en opnieuw onze openheid aan de Liga getoond." zegt Juwet. "Enkele delen van hun verhaal kunnen we volgen maar altijd onder voorbehoud van een opbouwende samenwerking met wederzijds respect: constructieve medewerking van de Liga-vertegenwoordigers en de Liga-ploegen aan het Belgisch volleybal, de Beker van België, de nationale selecties en andere initiatieven van de federatie." Onder deze voorwaarden keurt de federatie het voorstel van de nieuwe play-offs zonder Topvolley Antwerpen goed en werden enkele andere hangijzers besproken....

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!