B&W Lendelede gemakkelijk 3-0 tegen TS Vilvoorde

Redactie KW

Black and White Company Lendelede passeerde in drie sets gemakkelijk Topsportschool Vilvoorde en consolideerde daarmee zijn vierde stek in het klassement.

TS Vilvoorde met Dominique Baeyens als coach haalde zijn modale niveau niet en dat verzamelde Vlaamse jong volleybaltalent kon nooit optornen tegen de ervaring van de thuisploeg die op uitzondering van libero Manu Callebert, geblesseerd aan de hiel, over alle spelers kon beschikken. Lendelede overklaste de eerste set naar 25-14 deelwinst en van dan af wisselde coach Hungenaert geregeld.

De eerste herneming hielden de bezoekers even langer stand maar de thuisploeg bedreigen naar deelverlies zat er nooit in. Lendelede verdubbelde met 25-19 en liet zich de derde set evenmin verrassen om met 25-21 de klus te klaren.

Met nog wedstrijden tegen staartploeg Walhain en de komst van Booischot wil Lendelede het seizoen in schoonheid afsluiten en de vierde stek. Lendelede telt vijf punten bonus op eeuwig rivaal Marke/Webis dat vijfde staat, nog wat meer glans geven.

(RBD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier