Bidavo Bissegem kampioen!

Opzet, concentratie, fluitsignaal en het dak gaat eraf. Na een wedstrijd van iets minder dan een uur, kroonde Bidavo Bissegem zich tot kampioen!

Roeselare Titelfinale voor Knack na 1-3 winst op Maaseik

Door met 1-3 te winnen bij Maaseik is Knack Roeselare leider en ligt de titelfinale mathematisch vast. Knack nam meteen ook een stevige optie op het thuisvoordeel in een eventuele beslissende wedstrijd in die finaleronde naar drie winnende wedstrijden. De setstanden waren 21-25, 27-25, 22-25 en 21-25.

Roeselare Walsh en Depovere één jaar langer bij Knack

Knack Roeselare gaat ook volgend seizoen verder met het spelverdelersduo Walsh-Depovere. De club lichtte de optie in het contract met de 24-jarige Sander Depovere die bij Knack de jeugdrangen doorliep.

Lendelede B&W C Lendelede haalt de belle in Michelbeke

De dames van Lendelede die sedert woensdag zeker waren van het behoud in de Liga A kwamen in Michelbeke 0-2 voor maar de thuisploeg riposteerde om in de belle de dagzege aan huis te houden.

Frank Depestele vervangt Ratko Peris bij Menen

Een week na de aankondiging van de doorstart heeft Par-ky Menen zijn eerste belangrijke 'transfer' afgerond. Frank Depestele wordt namelijk de opvolger van Ratko Peris. De voormalige spelverdeler van onder meer buitenlandse topclubs, Roeselare en Aalst krijgt bij Menen de kans om zijn eerste stappen als hoofdcoach te zetten.

Knack Roeselare laat punt liggen tegen Par-Ky Menen

Roeselare moest tegen de Meense buren de belle toestaan en dat is een punt dat zuur zou kunnn opbreken voor het thuisvoordeel in een eventuele titelfinale. Na de 0-3 verleden week in Menen moest een aanvankelijk onkennelijk Roeselare met 20-25 de eerste set toestaan aan Menen.

Wevelgem kampioen in eerste provinciale

Wevelgem was naar Brugge gekomen om minstens een puntje mee te pikken en daardoor definitief de titel binnen te rijven. Zwevezele had zijn wedstrijd gewonnen bij Packo Zedelgem en stond op gelijke hoogte in de stand.

Roeselare Zet Knack Roeselare nieuwe stap richting titelfinale?

Na de uitschuiver bij Aalst op de openingsspeeldag van de Champions Final 4 herpakte Knack Volley Roeselare zich met bellewinst tegen aartsrivaal Maaseik op Schiervelde. Door de volle driepunter van vorige zaterdag bij Menen zette Matthijs Verhanneman met zijn team een belangrijke stap richting de titelfinale. Doen ze dat vanavond in eigen Schiervelde opnieuw?