ZVC ‘t Vraagteken Koekelare wint Memorial Geert Caura in Gistel

De winnende ploeg 't Vraagteken Koekelare, met Bo Caura en de organisator van ZVC Carrier, André Delaere. © FRO

Zaalvoetbalclub Carrier Gistel organiseert, traditioneel op tweede Kerstdag, de Memorial Geert Caura, een zaalvoetbaltornooi met acht ploegen, in sporthal Zomerloos in Gistel.

Na de selectiewedstrijden werd de finale gespeeld door ZVC Campro uit Gistel (ploeg uit 3de provinciale VZVB) en ZVC ‘t Vraagteken uit Koekelare. Bij de rust stond het 1-1 na doelpunten van Dylan Vanhaeren (G) en Dewandel (K). Campro klom in de tweede helft op voorsprong met een strafschop, maar de Koekelarenaars stelden weer gelijk, via Dewandel.

De strafschoppen moesten beslissen en daarin miste de betere speler van de dag, Vanhaeren (G), de vierde elf-meter voor ZVC Campro Gistel. De wisselbeker van het tornooi werd overhandigd aan de winnende ploeg ‘t Vraagteken Koekelare, door Bo Caura, dochter van de betreurde Geert Caura, ex-speler van ZVC Carrier Gistel. ZVC ‘t Vraagteken speelde met Kenneth Genouw, Shane Lapere, Sam Coene, Dempsey Dewandel, Yarrith Maes en Glenn Delacluse.