ZVC Bowlingpaleis wint de topper in Liga De Barloke

Bowlingpaleis stevent af op de titel in Liga De Barloke

Op het ogenblik dat Real Madrid-PSG aan de gang was, stonden in Leffinge de twee toppers van Liga De Barloke tegenover elkaar.

Het werd woensdagvond een ongelijke strijd tussen Bowlingpaleis en Bisto Nieuw Stene. Die laatste miste onder meer Sidney Lammens, Brian Vandenberghe, Jelle De Clercq en Kevin Legein. Bowlingpaleis sterk en gemotiveerd aan de aftrap. De broertjes Steve en Sven Eyland zorgden voor de vroege 3-0-voorsprong. Bij de rust stond het 5-0, met goals nog van Brian Vanholm en Robin Boone. Na de rust kwam Bistro Nieuw Stene iets meer opzetten. Kevin De Blauwe, Kevin Jonckheere en Tony Eecloo zorgden voor de 7-3-tussenstand. In de slotfase scoorde Bowlingpaleis-doelman Jurgen Eeckloo een hattrick met schoten van op eigen helft. Vliegende keeper Stijn Nottebaert verliet wat te veel zijn doel en dat werd afgestraft: 12-3.

ZVC Bowlingpaleis, dat in de heenronde verloor tegen Bistro Nieuw Stene en ZVC Toogoloog, staat nu met vijf punten voorsprong aan de leiding. Ze spelen straks ook nog twee keer tegen ZVC Pekatho. De titel wenkt. (FRO)