"Zulte Waregem lijkt meer versterkt dan KV Mechelen"

19/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 18/01/18 om 08:49

Bijna drie maanden is het geleden dat Zulte Waregem nog eens kon winnen in de competitie en het presteerde dat uitgerekend tegen KV Mechelen (2-1), volgende zaterdag de tegenstander in het AFAS Stadion. Rik Vande Velde, Bart Mauroo en Jens Naessens, drie mannen met een heden/verleden bij de twee clubs, blikken vooruit. "Dat Harbaoui zijn woorden nu maar eens omzet in daden op het veld", vindt Mauroo.

De enige van het trio die momenteel nog een band heeft met de op een na laatste in de stand is Rik Vande Velde. De Waregemnaar is bij KV Mechelen zelfs sportief directeur. In die hoedanigheid realiseerde hij de voorbije weken acht transfers. Zo weekte Vande Velde, twee en een half jaar geleden nog scout bij Essevee, Clement Tainmont los bij Charleroi en haalde hij Nicolas Verdier terug uit Eupen. Was Hamdi Harbaoui ook niet in beeld Achter De Kazerne. "Een interessant profiel, maar we hebben niet met hem gesproken", zegt Vande Velde.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!