Zulte Waregem gaat verder met Louis Bostyn

03/07/18 om 08:09 - Bijgewerkt om 08:08

Zulte Waregem en Louis Bostyn hebben een akkoord bereikt over een contractverlenging tot 2021. Het contract van de doelman, dat nog loopt tot en met 30 juni 2019, wordt met twee seizoenen verlengd.

Zulte Waregem gaat verder met Louis Bostyn

Louis Bostyn verdedigde vorig seizoen 13 keer het doel van Zulte Waregem. © Zulte Waregem/Annick Vanderschelden

Louis Bostyn maakte in de zomer van 2014 de overstap van KSV Roeselare naar Essevee. "Ik voel me hier ongelofelijk goed en ik ben de club heel dankbaar voor het vertrouwen", glundert de 24-jarige doelman die op 17 juli 2014 zijn officiële debuut in het Regenboogstadion maakte tegen Zawisza Bydgoszcz (2-1), een wedstrijd in de tweede voorronde van de Europa League.

Bostyn verdedigde vorig seizoen 13 keer het doel van Zulte Waregem en kwam vier keer in actie tijdens de groepsfase van de Europa League, met onder andere winst tegen Vitesse Arnhem en Lazio. "Dankzij Zulte Waregem heb ik al enorm veel ervaring kunnen opdoen. De club blijft groeien, de faciliteiten zijn fantastisch en er wordt op hoog niveau getraind. Ik kijk ernaar uit om de komende drie seizoenen het beste van mezelf te geven, mij verder te ontplooien als doelman en te tonen dat ik klaar ben wanneer het team mij nodig heeft."

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!