Spelers Zulte Waregem op ziekenbezoek

© JC
Redactie KW

Naar jaarlijkse traditie kreeg ook dit jaar in de kersperiode het St.Jozefsziekenhuis uit Izegem het bezoek van enkele profspelers van Zulte Waregem op bezoek. Daarnaast bezochten de spelers ook het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt.

Met hun blitzbezoek wilde de Waregemse delegatie niet alleen zorgen voor een verrassing, maar de ziekenhuispatiëntjes ook een hart onder de riem steken. Zo kreeg de pediatrieafdeling, materniteit en de dienst ambulante revalidatie het bezoek van de Waregemse spelers Bostyn, Faik, Bjordal en Bedia.

De spelers hadden ook allerhande gadgets en posters mee voor de patiënten, die dan ook nog een op de foto mochten met hen. Op de foto mocht de vijfjarige Raf Mestdagh samen met zijn mama Sofie Vandecasteele en opa Dirk Callewaert genieten van dit onverwacht bezoek. Raf zou namelijk een groot supporter zijn van Zulte Waregem, wat voor hem een meevaller was.

Ook in het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt kwamen spelers van Zulte Waregem langs. Sammy Bossut, Thomas Buffel, Urho Nissilä, Mikael Soisalo en Wim Vermeer brachten een bezoek aan de kinder- en kraamafdeling. De zieke kinderen en pasgeborenen werden allemaal getrakteerd op een geschenkje en een poster met handtekening van de voetballers.

Spelers Zulte Waregem op ziekenbezoek

(JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier