#EsseveeVlagt op 19 januari tijdens match tegen Antwerp

© www.alfasolutions.be
Redactie KW

In het voorjaar van 2018 lanceerde Alfa Solutions een grootse vlaggenactie in het Regenboogstadion. Onder de noemer #EsseveeVlagt vulde de Waregemse IT-firma de tribunes met 500 grote supportersvlaggen. De spannende derby Zulte Waregem – KV Oostende werd daardoor kleurig toegejuigd. Die actie wordt dit jaar herhaald op 19 januari tijdens de match Zulte Waregem – Royal Antwerp FC.

Wie erbij was, herinnert zich vast nog de zee van wapperende rood-groene vlaggen tegen de achtergrond van de sfeertribune. Zelfs nu kan je de resultaten ervan nog bewonderen tijdens andere wedstrijden in het stadion. De vlaggen worden met hulp van de sfeergroep en de Supportersfederatie telkens opgehaald en terug verdeeld zodat ze de tribunes kunnen blijven sieren.

Na het succes van vorig jaar wordt er dus een vervolg gebreid aan de actie. Op zaterdag 19 januari krijgen de supporters extra krachtvoer met nog eens 500 nieuwe supportersvlaggen. Voor de wedstrijd tegen Antwerp roept de club de supporters alvast op ook hun eigen vlag mee te brengen, want “hoe meer vlaggen er zijn, hoe liever”.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier