WS Bellegem (4C) blijft leider na winning goal in de slotfase

Redactie KW

Tegen Mandel United B ging WS Bellegem na twee doelpunten van Hannes Van Wynsberghe met een 2-0 voorsprong de rust in, maar uiteindelijk moesten de groenhemden op een laat doelpunt van Steven Parmentier wachten om de drie punten thuis te houden.

“Mandel United is een van de best voetballende ploegen van de reeks”, beweert Jordi Vanovertveldt. “Gelukkig konden we in de slotminuten alsnog de overwinning thuis houden. Momenteel staan we bovenaan met drie ploegen naast elkaar en Wevelgem B volgt op een punt. Het wordt moeilijk om te voorspellen wie met de titel gaat lopen.”

Jordi heeft nog bij WS Lauwe en Zwevegem gespeeld. “Omdat ik bij Zwevegem te licht werd bevonden, keerde ik met veel goesting terug naar de Bellegemse schaapstal“, vertelt de 20-jarige linkerflankaanvaller. “Bij mijn vrienden heb ik het hier volledig naar mijn zin. Zondag trekken we naar het bescheiden Marke. Iedereen gaat ervan uit dat het een makkie zal worden, toch doen we er best aan het vel van de beer niet op voorhand te verkopen. Het zou niet de eerste keer zijn dat Marke zich tegen een van de toppers kan overtreffen.” (Fonzie)

WS Bellegem 3 – 2 Mandel United B

Bellegem: Deltour, Deconinck, Cottens, M. Tieberghien, Vereecke, H. Tieberghien, Parmentier, Lefebvre (76′ Nuytten), Vanovertveldt (70′ Braekevelt), Vindevogel (83′ Verghote), Van Wynsberghe.

Doelpunten: 25 en 37′ Van Wynsberghe 1-0 en 2-0, 48′ Ingels 2-1, 70′ Van Belle 2-2, 88′ Parmentier 3-2.

Zondag 19 november om 15 uur: FC Marke WS Bellegem.