WK-matchen Rode Duivels ook op groot scherm te zien in Meulebeke

15/02/18 om 13:45 - Bijgewerkt om 13:43

Na succesvolle vertoningen tijdens het WK in Brazilië (2014) en het EK in Frankrijk (2016) worden de wedstrijden dit jaar voor het eerst vertoond in openlucht.

WK-matchen Rode Duivels ook op groot scherm te zien in Meulebeke

Enerzijds willen de Raging Devils, de Meulebeekse supportersclub van de Rode Duivels, nog meer supporters bereiken, anderzijds willen ze de beleving van samen supporteren voor de Rode Duivels versterken. Het fandorp wordt verlegd naar de bedrijvensite van Bouwstoffen Debouver in de Gentstraat. "Een ideale locatie: pal in het centrum, goede bereikbaarheid, veilig, ruime parkeermogelijkheid en een grote binnenkoer voor het fandorp", klinkt het.

Het fandorp zal bestaan uit verschillende eet- en drankstanden, een overdekte vipruimte en natuurlijk een groot scherm van topkwaliteit, goed voor 20 m²..

Voor bedrijven en particulieren zijn er verschillende sponsorformules voor een unieke voetbalervaring vanop de eerste rij in de vipruimte. Voor, tijdens en na de wedstrijden wordt gezorgd voor een topambiance met verschillende dj's.

De inkom voor het fandorp is en blijft gratis. Eerst worden de drie poulewedstrijden van de Rode Duivels uitgezonden, daarna worden ook alle eventuele bijkomende wedstrijden van de Rode Duivels uitgezonden. Het event zal sowieso eindigen met de vertoning van de finale van het WK op zondag 15 juli 2018, hopelijk met de Rode Duivels.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!