Winkel zet met forfaitcijfers het jaar goed in

13/01/19 om 09:20 - Bijgewerkt om 09:19

Winkel Sport heeft zijn revanche beet. In de heenronde verloren de rood-zwarten op de tweede speeldag met 3-1 op Tempo Overijse. Deze keer kregen de Vlaams-Brabanders een 5-0 nederlaag te slikken.

Winkel zet met forfaitcijfers het jaar goed in

© VDB

Ondanks de afgetekende cijfers had Winkel het nochtans niet gemakkelijk. De bezoekers lieten zich niet onbetuigd, gingen met gezonde agressiviteit de duels aan. Maar het individuele talent van de thuisploeg gaf uiteindelijk de doorslag.

Halfweg de eerste helft, na een uitstekende voorzet van Vanhaeren, opende de ingevallen Lambo de score. Vijf minuten later lag diezelfde Vanhaeren aan de basis van de 2-0. Deze keer was het Munoz die scoorde. Ondanks de 2-0 achterstand gaf Overijse zich nog niet gewonnen en begon het gretig aan de wedstrijd. Maar met een uitstekende actie maakte de pijlsnelle Lambo er 3-0 van.

In het derde kwartier liet Munoz een uitstekende kans liggen, de Spanjaard trof tweemaal de lat. Een kwartier voor tijd was het dan toch raak. Net voor affluiten legde de ingevallen Youla de eindstand vast.µ

(FV)

DOELPUNTEN: 24' Lambo 1-0, 29' Munoz 2-0, 50' Lambo 3-0, 76' Munoz 4-0, 86' Youla 5-0.

WINKEL: Dhoest, Dujardin, Reuse, Velghe, Verhooghe, Voskanian, Vanhaeren (79' M. Oumedjeber), Deschilder, S. Oumedjeber (82' Youla), Lutun (7' Lambo), Munoz.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!