Winkel veegt de vloer met RC Gent

Munoz en Oumedjeber scoorden samen drie keer. © (Foto VDB)

Winkel zit duidelijk in kampioenenmodus. De rood-zwarten walsten met klasse en zwier moeiteloos over RC Gent, nochtans de nummer 4 op de ranglijst. Het werd 6-0.

De thuisploeg liet er geen gras over groeien. Meteen na de aftrap moesten de bezoekers achter een ongrijpbare bal lopen, scoorde Rens Verhooghe zijn eerste van het seizoen. En Winkel wilde en keer nog veel meer. Vijf minuten later legde topscorer Antonio Munoz nummer twee in het mandje van zijn ex-ploeg. De thuisploeg ging maar door, vergaste zijn publiek op mooie combinaties en doelpunten. Halfweg de eerste periode, had Winkel aan twee minuten genoeg om evenveel keer te scoren. Ook na de rust bleef de thuisploeg het hoge woord voeren. Antonio Munoz dreef zijn doelpuntenreeks op naar 26, terwijl ook Sofiane Oumedjeber in de slotfase zijn graantje meepikte. Nog één punt en Winkel mag de lang verwachte titel vieren.

DOELPUNTEN: 1′ Verhooghe 1-0, 6′ Munoz 2-0, 22′ Reuse 3-0, 23′ Lambo 4-0, 57′ Munoz 5-0, 83′ S. Oumedjeber 6-0.

WINKEL: Dhoest, Dujardin, Reuse (84′ Obin), Velghe, Verhooghe, Voskanian, Deschilder, S. Oumedjeber, Vanhaeren (72′ M. Oumedjeber), Lambo, Munoz (77′ Youla).