Winkel Sport pakt de zege in Ronse

Munoz en Oumedjeber. © (Foto VDB)

Winkel kon eindelijk nog eens winnen. Op Ronse haalden de rood-zwarten het nipt met 1-2.

Bij Winkel waren Reuse en Velghe weer fit, kwamen aan de aftrap. Verhooghe was geschorst, Deschilder begon op de bank. Ondanks de bezoekers de eerste helft voortdurend veld overwicht en kansen afdwongen, stond het aan de rust nog altijd maar 0-1. In de tweede helft mocht Winkel al vroeg een strafschop nemen, maar Sofiane Oumedjeber geraakte niet voorbij de thuisdoelman. Even later maakte diezelfde Oumedjeber zijn fout goed, verdubbelde de score. In de slotminuten werd op strafschop, omgezet door ex-WinkelnaarFrutos nog 1-2, werd het nog spannend.

Doelpunten: 24′ Munoz 0-1, 63′ S. Oumedjeber, 88′ Frutos (strafschop) 1-2.

Winkel Sport: Dhoest, Dujardin, Reuse, Velghe, Voskanian, Vanhaeren, M. Oumedjeber, Vermander, S. Oumedjeber, Lutun, Munoz.