Winkel Sport heeft handtekening van Fries Deschilder en Antonio Muñoz-Herrera beet

02/07/18 om 12:38 - Bijgewerkt om 12:36

De transfers van Fries Deschilder en Antonio Muñoz-Herrera zijn nu helemaal in kannen en kruiken. De aanvallend ingestelde middenvelder en de diepe spits moeten Winkel Sport nog wat meer slagkracht geven.

Winkel Sport heeft handtekening van Fries Deschilder en Antonio Muñoz-Herrera beet

Fries Deschilder woont met zoontje Mauris en kersvers echtgenote Silke Deman in Ledegem. © Foto Jan Stragier

Fries Deschilder, die zijn opleiding bij Westouter, KSV Roeselare en Club Brugge kreeg, speelde vijf jaar in de Nederlandse tweede klasse bij FC Eindhoven. Hij greep enkele keren naast de promotie of een transfer naar de Eredivisie en kampte afgelopen jaar met een zware knieblessure. Daarvan is hij nu hersteld. Hij stapte recent in het huwelijksbootje en woont met zijn echtgenote Silke Deman en zoontje Mauris in de Stationsstraat in Ledegem.

In een interview met KW, Krant van West-Vlaanderen, uitte Deschilder al de wens om hier dichtbij huis te blijven voetballen. Uiteindelijk viel de keuze dus op Winkel Sport voor de voetballer die half september 26 jaar wordt.

Murciaan bij Winkel Sport

Hij zal kunnen samenspelen met Antonia Muñoz-Herrera (32). De Spaanse spits werd in de zomer van 2011 naar RC Gent gehaald, daar speelde hij ook vorig seizoen.

Antonio Muñoz-Herrera haalt hier uit tegen KVK Westhoek.

Antonio Muñoz-Herrera haalt hier uit tegen KVK Westhoek. © VDB

Na twee seizoenen Gent, ging hij voor Beerschot-Wilrijk spelen, vervolgens voor Rupel Boom en daarna dus opnieuw Gent. Nu kiest de Murciaan dus voor Winkel Sport. Muñoz-Herrera pakte al titels met RC Gent en Beerschot-Wilrijk en vindt altijd vlot de weg naar het doel.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!