Winkel Sport duwt Torhout nog dieper in de put

11/02/18 om 18:46 - Bijgewerkt om 18:45

Als Torhout al illusies had in verband met het (rechtstreeks) behoud voor Torhout KM mogen deze nu de vuilnisemmer in. Torhout KM verloor met 0-3 van Winkel Sport en blijft derde laatste, omdat ook Bornem en Pepingen-Halle verloren, maar de kloof met de veilige plaats is alleen mathematisch nog mogelijk, realistisch niet meer.

Deze derby had voor de thuisploeg dus meer belang dan voor de bezoekers, al willen die wel de eindronde halen. Voor KM waren drie punten welkom in het kader van het behoud of minstens het vrijwaren van de barrageplaats. Van bij de eerste balwisselingen zag je wel dat de bezoekers iets meer vertrouwen hadden en het iniatief namen, zonder dat er kansen kwamen. Het eerste gevaar -net toen KM goed in de match kwam- noteerden we ook van de ploeg van Danny Lavens. Lutin won, na een voorzet van Verhooghe, het kopduel van Willems maar de paal stond Olievier ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!