Winkel loopt een blauwtje tegen Eppegem

Gunther Van Audenaerde verdedigt op Robin Nelis. © (Foto VDB)

Met een 1-0 voorsprong aan de rust leek Winkel goed op weg om zijn tweede overwinning te behalen. Maar na de pauze stak Eppegem een tandje bij, geraakte de thuisploeg niet meer in zijn ritme en werd het nog 2-4.

Het begon nochtans veelbelovend voor de rood-zwarten. De jongens van trainer Danny Lavens namen meteen de wedstrijd in handen. Met mooie combinaties en enkele doelrijpe mogelijkheden, werd Eppegem onder druk gezet. Na mooi samenspel via Lutun en Youla, rondde Munoz de actie mooi af. Na die voorsprong bleef Winkel de wet dicteren, slaagde er niet meer in om de score aan te dikken. Meteen na de pauze, na een voorzet van Munoz, kopte Youla millimeters naast. Eppegem kwam daarna dreigend opzetten, had aan vier dolle minuten genoeg om twee keer te scoren. Negen minuten voor tijd, via een owngoal, geraakte de thuisploeg aan de gelijkmaker. Erop en erover, dachten ze bij Winkel. Tot Rens Verhooghe zijn tweede gele kaart pakte, de bezoekers van hun numerieke meerderheid profiteerden om alsnog twee keer te scoren.

Doelpunten: 24′ Munoz 1-0, 58′ Nelis 1-1, 62′ Pashaj 1-2, 81′ Van Der Jeugt (owng.) 2-2, 84′ Nelis 2-3, 86′ Benhamou 2-4.

Winkel: Dhoest, Dujardin, Reuse (46′ Vanaudenaerde),Obin, Verhooghe, Voskanian, Deschilder, (70′ Vanhaeren) S. Oumedjeber, Lutun, Munoz, Youla (70′ Lambo).

Rode kaart: 83′ Verhooghe (2 x geel).