Winkel legt Mandel United over de knie

© VDB VDB VDB
Redactie KW

Winkel won de topper tegen Mandel United, toonde dat de fusieploeg nog zal rekening moeten houden met de rood-zwarten.

In de eerste helft dwong Mandel meest balbezit en veldoverwicht af. Ondanks de bezoekers de wet dicteerden, slaagden ze er nauwelijks in om een kans te versieren. Winkel kwam nog het dichtst bij de openingstreffer: Dujardin rukte op, verscheen alleen voor doelman Laleman, maar die kon zijn ploeg van achterstand behoedden. Vroeg in de tweede helft, op vrijschop, deed Debouver de bezoekende aanhang juichen. Winkel was niet aangeslagen. De jongens van trainer Danny Lavens staken een tandje bij, mochten al meteen juichen. Munoz draaide mooi omheen Mulliez, scoorde vanuit een haast onmogelijke hoek. Dit doelpunt gaf de thuisploeg vleugels. Zeker na de inbreng van Lambo, kreeg mandel het moeilijk. Kort voor het einde kopte diezelfde Lambo nog tegen de dwarsligger. Het was slechts uitstel. Op de valreep bezorgde Lambo zijn ploeg alsnog de drie verdiende punten.

DOELPUNTEN:53′ Debouver 0-1, 57′ Munoz 1-1, 89′ Lambo 2-1.

WINKEL: Dhoest, Dujardin, Reuse, Velghe, Verhooghe, Voskanian, Deschilder, Vanhaeren (64′ Lambo) S. Oumedjeber, Lutun (91′ M. Oumedjeber), Munoz (80′ Youla).

MANDEL: Laleman, Joos, Mulliez, Raes, Bailly, Pyck (70′ Clyncke), Beyens, Tamsin, Lorthiois, Debouver, De Oliveira (73′ Galens).

(AVW – Foto VDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier