Winkel laat opnieuw van zijn pluimen

Seid Khiter scoorde het enige doelpunt van de bezoekers. © (Foto VDB)

Winkel deed het op verplaatsing beter dan voor eigen volk. Niet op Gent waar de jongens van trainer Danny Lavens een 3-1 nederlaag opliepen. Voor de titel zijn de rood-zwarten nu wel helemaal uitgeschakeld en ook hun eindrondekansen komen in het gedrang.

De start van Winkel was dramatisch. Na amper tien minuten keken de West-Vlamingen tegen een 2-0 achterstand aan. De bezoekers moesten even slikken, hadden tijd nodig om die opdoffer te verwerken. Pas vanaf het derde kwartier slaagde Winkel erin om de thuisdoelman aan het werk te zetten. Na de pauze kwamen de rood-zwarten beter uit de kleedkamer. Na tien minuten scoorde Khiter de aansluitingstreffer. De bezoekers waren nu gelanceerd. Maar andermaal kwam het gebrek aan scorend vermogen duidelijk tot uiting. In plaats van 2-2, werd het een kwartier voor tijd 3-1, ging het licht helemaal uit in het Winkelse kamp.

Racing Gent – Winkel Sport 3-1

Speelden: Dhoest, Reuse, Obin, Velghe, Verhooghe, Voskanian, Tamsin, Vanfleteren (79′ Vanhaeren), Vandendriessche, Lutun, Khiter (70′ Yde).

Doelpunten: 8′ Munoz 1-0, 10′ Leemans 2-0, 55′ Khiter 2-1, 75′ Elewaut 3-1.