Wim Witdoek neemt over bij Union Zandvoorde

27/10/17 om 10:55 - Bijgewerkt om 10:53

Het hing al een tijdje in de lucht en na de 3-0 nederlaag op Snaaskerke heeft het bestuur van Union Zandvoorde (3B) besloten om de samenwerking met trainer Christof Ingelbrecht stop te zetten.

Wim Witdoek neemt over bij Union Zandvoorde

Er waren meerdere kandidaten om die taak over te nemen, maar het bestuur geeft de eerste kans aan T2, Wim Witdoek, om de wedstrijd van zondag, thuis tegen Eendracht De Haan, voor te bereiden en te leiden. Mike Deuwel, Kyle Coene, Dwight Degrotte, Tom Devriendt en Jona Vandenauweele zijn niet beschikbaar.

Het bestuur hoopt toch op een positieve reactie van de spelers en zal afwachten hoe het evolueert. Union Zandvoorde kwam vorig weekend ook in het nieuws omdat, na de zware rugblessures van twee speelsters, de wedstrijd in Moerkerke werd stilgelegd. Fien Devriendt werd zelfs weggebracht naar het ziekenhuis met de helikopter. Het gevolg is dat Union Zandvoorde nu al forfait geeft voor de volgende thuiswedstrijd van 5 november, tegen Club Brugge.

(FRO)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!