Wellingtonrenbaan maakt zich op voor voetbalfeestjes tijdens Euro 2016

Coördinator Olivier Orlans demonstreert één van de gadgets die verkrijgbaar zullen zijn tijdens Vive la France © FRO
Redactie KW

Op 13, 18 en 22 juni kan je in de Wellingtonrenbaan terecht voor de rechtstreekse uitzending van de wedstrijden van De Rode Duivels.

Net als bij het WK in Brazilië, dat 60.000 op de been bracht, willen de organisatoren de renbaan bij elke wedstrijd op haar kop zetten. Recordinternational Jan Ceulemans is de peter van het voetbalfeest. Uiteraard zullen ook de (eventuele) eindrondewedstrijden te zien en te beleven zijn.

Er worden drie formules aangeboden. Voor 5 euro kon je erin, krijg je een gratis consumptie en geniet je van de uitzending en de animatie. Voor 60 euro krijg je er een duivelse bbq bij, plus gratis drinks en frietjes. Voor 350 eiro mag je in de loges aanschuiven aan de feesttafel van de sterrenchefs: Sergio Herman, Gert De Mangeleer, en Geert Van Hecke.

Animatie wordt er telkens gebracht met samenzang, de French Can-Can Girls en een after party. Er zijn speciale optredens van Partie Party (13/6), Regi (18/6) en Amazing Flowers (22/6).

(FRO)

>> Kaarten met gratis consumptie zijn verkrijgbaar via de KVO-website, het bureau van Toerisme en uiteraard ook ter plaatse aan de ingang. Voor meer info kan je ook terecht op de website: www.vivelafrance.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier