Waregemnaar Tom Denoulet verlengt bij Sparta Petegem

30/01/18 om 12:16 - Bijgewerkt op 31/01/18 om 17:44

Tom Denoulet, vaste waarde bij leider Sparta Petegem in tweede amateurklasse, blijft bij de club net over de provinciegrens. De Waregemnaar scoorde dit seizoen al negen keer.

Waregemnaar Tom Denoulet verlengt bij Sparta Petegem

Tom Denoulet hier tussen Jeroen Doornaert en Viktor Notebaert van RC Harelbeke. De leider in tweede amateurklasse ging met 0-4 zegevieren in het Forestierstadion. © VDB

Sparta Petegem is een team dat het geraamte van zijn ploeg jaar na jaar behoudt. Al 14 spelers verlengden hun contract. Daarbij ook bekende 'zonen' als kapitein Piet-Jan De Coninck (zoon van Wim, ex-keeper SV Waregem) en Viktor Boone (zoon van Nico, ex-KV Kortrijk). Ook tweede doelman Sören Van de Moortele (ex-RC Waregem, OMS Ingelmunster, FC Gullegem en KSV Roeselare) blijft een jaartje langer.

Net als Tom Denoulet (21) dus. De Waregemnaar was na de jeugd van SV Zulte Waregem drie seizoenen aan de slag in het Mirakelstadion van RC Waregem. Nu blijft hij de ploeg van trainer Wim Van Acker (ex-FC Aarsele) trouw.

Sparta Petegem liep afgelopen weekend tegen een eerste nederlaag aan tegen KFC Mandel United. Voor die match was Tom Denoulet geel geschorst. Ondanks de nederlaag blijft Petegem met zeven punten voorsprong autoritair leider in de tweede amateurklasse. Rupel Boom staat tweede, Winkel Sport op acht eenheden derde. Het trio Mandel United, KVK Westhoek en RC Harelbeke volgen op een gedeelde vierde plaats al op elf punten.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!