VV Eernegem pakt de titel in tweede provinciale B

VV Eernegem © Foto Coghe
Redactie KW

Zaalvoetbalploeg VV Eernegem is sinds vorig weekend zeker van de titel in tweede provinciale B. Na de ruime overwinning tegen Fullhouse Unit mag de ploeg van voorzitter Tjorven Goethals zich terecht kampioen noemen.

“We hebben het hele seizoen moeten strijden voor deze promotie”, geeft Tjorven volmondig toe. “Samen met Ostend Eagles waren we de smaakmakers van de competitie. We verloren thuis tegen de kustploeg maar gingen daar oververdiend winnen. We zijn zeker een terechte kampioen.”

“Het was bij de aanvang van het seizoen de bedoeling om kampioen te spelen. We hadden de ploeg serieus verjongd en versterkt met enkele goede spelers. We beschikken momenteel over een technisch sterk team.”

De voorzitter, die zelf nog wekelijks de zaalvoetbalschoenen aantrekt, is er zeker van dat zijn ploeg geen slecht figuur zal slaan in de hoogste provinciale reeks. “We zullen onze jonge ploeg samenhouden en misschien nog versterken met enkele nieuwe spelers. Met deze ploeg mogen we volgend jaar op een topvijfplaats mikken. Dit seizoen hebben we in de beker immers bewezen dat we zelfs een ploeg die in de nationale uitkomt, aankunnen. Als we volgend jaar de kans krijgen om kampioen te spelen, zullen we die kans zeker niet laten liggen”, aldus een ambitieuze voorzitter Tjorven Goethals. (PDC-Foto Coghe)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier