VK Westhoek bereikt nog geen akkoord met Jean-Felix Somay

© VDB
Redactie KW

Het merendeel van de kernspelers van VK Westhoek verlengden hun contract voor één jaar. De sportieve cel onderhandelt momenteel ook met twee jonge spelers uit eerste nationale.

“We werken er aan om de huidig kern bij elkaar te houden”, zegt sportief verantwoordelijke José Debusschere. “We kunnen niet iedereen houden maar het gaat de goede richting uit. Momenteel zijn er 14 spelers die hun contract hebben verlengd. Kenny Vandamme trekt volgend seizoen naar Eendracht Wervik.”

“Met Giovanni Delannoy hebben we nog geen overeenkomst bereikt. Ook met Pieter Vangheluwe zijn we nog aan het praten. Jordan Ihou mag vertrekken hoewel hij nog een lopend contract heeft voor één seizoen maar praktisch niet aan spelen toekwam. Dorge Kouemaha is einde verhaal. Met Jean-Felix Somay hebben we al een tweetal keer gepraat maar voorlopig is er nog geen overeenkomst. We willen zeker nog een bijkomende spits aantrekken maar we gaan ons niet vergalopperen. We hebben een tweetal jongeren uit eerste nationale op het oog.”

(EG)