Vince Geryl eerste inkomende transfer van KM Torhout

Vince Geryl. © VDB
Redactie KW

Aanvaller Vince Geryl (29), momenteel aan de slag bij reeksgenoot KSKV Zwevezele, heeft een akkoord bereikt om volgend seizoen aan de slag te gaan bij KM Torhout.

De Izegemnaar heeft al heel wat ervaring in de nationale reeksen bij Diksmuide (2011), KVK Ieper (2012), SK Deinze (2014), Ingelmunster (2015, het huidige Mandel United) en Zwevezele. Zijn jeugd maakte hij door bij Varsenare, waar hij vroeg weggeplukt werd door Club Brugge. Op zijn zestiende keerde hij terug naar Varsenare waar hij ook in het A-elftal debuteerde. Daarna trok hij naar eerste provinciale Wingene, in 2010, waarmee hij mee promoveerde -via de eindronde- naar nationale, maar hij koos toen wel voor Diksmuide.

Geryl is de eerste inkomende transfer van KM Torhout, dat eerder al Didier Degomme als nieuwe T1 aantrok voor volgend seizoen én waar Nigel Smith de T2 zal blijven. Met keeperstrainer Dries Lievens wordt gesproken over een contractverlenging. Het feit dat de Houtlanders nog niet weten of de club volgend seizoen in derde amateurklasse of eerste provinciale zullen uitkomen maakt het niet makkelijk om spelers aan te trekken.

(DACH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier