VIDEO Pinanti is pinanti, of niet?

12/03/18 om 16:08 - Bijgewerkt om 16:24

Oordeel zelf of leider KSKV Zwevezele hier een strafschop cadeau kreeg...

KSKV Zwevezele, de fiere leider in eerste provinciale, maakte zondag de moeilijke verplaatsing naar SC Wielsbeke, vierde in de stand. De Wielsbekenaars verkochten hun huid duur. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen tot de ingevallen Jan Verhelst namens de bezoekers op de lokale doelman Arnold Vandenborre afging.

De goalie ging in de voeten van de spits en lijkt de bal weg te tikken. Ref Frederik Schacht wees echter kordaat naar de stip. Jan Verhelst balde de vuist, de spelers van Wielsbeke gingen vergeefs verhaal halen bij de spelleider. Tim Smolders zette de strafschop om. 1-2 en drie belangrijke punten voor Zwevezele in de titelstrijd. Zo behoudt het vijf punten voorsprong op SK Oostnieuwkerke in de titelrace.

Een strafschop waardoor je een topper verliest

Een strafschop waardoor je een topper verliest :( #bestolen #eerlijk? #dief #sporza #vtm #bbcsports #kanhetnogduidelijker #marccoucke #fairplay #sports #nieuwsblad #hln #kscw

Geplaatst door KSC. WIELSBEKE op zondag 11 maart 2018

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!