Verrassende trainerswending voor volgend seizoen bij KSV De Ruiter

Lieven Dheedene haakt om privéredenen af als hoofdtrainer van KSV De Ruiter, waardoor huidige trainer Renzy Callewaert (hier op de foto) ook volgend seizoen aan het roer zal staan. © VDB
Redactie KW

De 37-jarige Lieven Dheedene, die een korte tijd terug een mondeling akkoord bereikte om volgend seizoen trainer te worden van de wijkploeg in tweede provinciale, kwam in het weekend op zijn beslissing terug. Hij haakt om privéredenen af en blijft aan de slag bij VKSO Zerkegem.

“Hij bracht mij telefonisch op de hoogte van zijn beslissing vorige vrijdag heel laat in de avond”, meldde dokter Erik Lamsens, voorzitter van de raad van bestuur en ondervoorzitter van de club, deze namiddag aan onze krant. “We zijn niet bij de pakken blijven zitten en we bereikten snel een nieuw akkoord met onze huidige trainer Renzy Callewaert, die de club dit seizoen succesvol leidde, om ook volgend seizoen bij de club aan het roer te blijven. Bruggeling Steven Van Acker is de nieuwe assistent.”

“De club haalde ondertussen al meer dan vijftien nieuwe spelers binnen, nadat bijna alle spelers van de huidige kern de club verlaten. Wij ontkennen als bestuur in alle toonaarden het vele fakenieuws die enkele weken terug in meerdere media verschenen zijn, we nemen daar volledig afstand van. Dat we op de rand van het faillissement stonden en andere dingen meer, waren zaken die volledig uit de lucht gegrepen waren. We zetten gewoon de tering naar de nering en we willen op een gezonde basis verder werken,” besloot de ondervoorzitter.

(FBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier